Informatie

Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden die gelden voor de webwinkel https://keramaud.nl. De Nederlandse wetgeving voor webwinkels is van toepassing.

Bestelwijze

Bestellingen gaan via de webwinkel. Plaats een of meer producten in de winkelmand en vul je gegevens in op de afrekenpagina. Na het akkoord gaan met deze voorwaarden en het plaatsen van de bestelling door te drukken op de knop Bestelling plaatsen op de afrekenpagina, is  de transactie een feit.

Betalingen

Betaling is mogelijk door bankoverschrijving. De gegevens van de bankrekening staan op de afrekenpagina. Bij bestellingen die worden afgehaald is contante betaling ook mogelijk. Keramaud is een kleinschalige webwinkel en is vrijgesteld van btw.

Verzending

Opsturen doe ik liever niet, hoe goed het ook verpakt wordt, keramiek is kwetsbaar. Maar het is wel mogelijk. Dus ophalen heeft de voorkeur, zeker grotere stukken. Je kunt ook even een bezoekje brengen aan mijn  kleine ateliertje en wat meer bekijken. Bezorgen is een ook optie tot 5 km buiten Groningen. Wanneer je je bestelling wilt ophalen of laten bezorgen, meld dit dan in de bestelnotities op de afrekenpagina of neem contact met mij op via het  contactformulier.
Bij verzending geldt het standaardtarief van € 6,75. Dit geldt voor pakketten tot 10 kilo. Bij zwaardere pakketten worden hogere verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Wil je een product retourneren dan kan dat binnen 14 dagen nadat de bestelling is geleverd. Bij retournering per post van een product dat naar jou verstuurd is, gebruik je de originele verpakking. Als verzender ben je verantwoordelijk voor de zending en de verzendkosten; retourzendingen die ik beschadigd ontvang worden niet vergoed. Ontvang ik het product onbeschadigd retour, dan wordt het volledige aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten terugbetaald.

Privacyverklaring

Op deze website worden alleen noodzakelijke klantgegevens bewaard die nodig zijn om verkopen en verzendingen te kunnen uitvoeren, contact te kunnen opnemen met mijn klanten voor informatie over hun bestellingen en betalingen en om bestellingen te administreren.

De gegevens die worden opgeslagen zijn:
Naam
Adres
E-mail
Telefoon

Deze gegevens worden op een beveiligde webserver opgeslagen.

Ik deel persoonsgegevens nooit met derden.

Op verzoek zal ik je gegevens uit ons systeem verwijderen. Je kunt dit verzoek indienen via het contactformulier.

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze website met de meeste zorg is samengesteld, kan ik niet garanderen dat deze altijd foutloos is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Copyright

Alle inhoud van deze website – teksten, foto’s en andere media – zijn eigendom van Keramaud en mogen niet zonder toestemming van Keramaud elders worden gebruikt. De Nederlandse en internationale auteursrechten zijn van toepassing.

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld op 14 april 2021